Ambitieuze bedrijven

Onze ervaren recruitment consultants brengen uw aanvraag in kaart en vinden de juiste IT professional. Met de juiste opleiding, ervaring én volledig passend binnen de bedrijfscultuur. Gaat het om groei, vervanging of bent u een scale-up?

Wij staan u graag te woord en adviseren u op een eerlijke manier. Geen mooie beloftes, maar een eerlijk en oprecht plan van aanpak met daarin een heldere en duidelijke prijs, gebaseerd op een vaste fee.

Snel naar:

Deta-vast of werving & selectie

Onze werkwijze is transparant, no-nonsense, high-end en onze ervaren recruitment consultants doen er alles aan om u volledig te ontzorgen. Wij werken op twee manieren voor u, op basis van deta-vast constructie of volgens het klassieke werving & selectie model. Wat dat precies betekent leggen wij hieronder uit.

Deta-vast

Een deta-vast constructie is een detacheringsovereenkomst met kosteloze overname. Het eerste jaar werkt de IT professional op detacheringsbasis, om daarna in dienst te treden bij het bedrijf. Gedurende dat jaar certificeren we de professional en zorgen we voor alle essentiële randzaken zoals huisvesting, aanvraag van de benodigde documenten, scholing van kinderen, het doen van IB aangifte, etc.

Meer over deta-vast

Werving & Selectie

Het werven en selecteren van de juiste kandidaat gaat om veel meer dan het vinden van de persoon met de juiste achtergrond. Het gaat om het vinden van een professional die de juiste kwaliteiten en ambities heeft en past binnen de bedrijfscultuur van uw organisatie. Om juist die allerbeste match voor u te vinden is ervaring en kennis nodig. Kennis die wij opgedaan hebben in de ruim twintig jaar die we werken in het recruiten van IT professionals. 

Meer over W&S

headhunting

Ons executive search methode, ook wel headhunting genoemd, heeft een hoge en duurzamere kans op succes.
Dat is een feit. Headhunting word vaak geassocieerd met mannen in grijze krijtstreep pakken die een advertentie plaatsen, sigaren roken en vooral afwachten.
Bij ons heet dat ‘post & pray’. Daar doen wij niet aan. Een succesvolle headhunter vraagt, vindt, werk met de nieuwste technologie en bemiddelt zo de best beschikbare kandidaat in de markt.
De succesfactor van onze methode? Onze geïntegreerde executive search aanpak is mensgericht én DNA gedreven.

meer over headhunting

Onze werkwijze

Wij hebben een transparante, heldere werkwijze waarop wij elke opdracht invullen. U werkt altijd met één contactpersoon die gedurende het traject uw vaste aanspreekpunt blijft. Daarnaast werken wij met een fixed fee, die wij vooraf samen aan de hand van een oriënterende afspraak bepalen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Dit zijn slechts twee van de kenmerken van onze werkwijze. Lees verder om meer over onze werkwijze te weten te komen!

meer over onze werkwijze

Samenwerken met Personnel Search IT Recruitment

Zoekt u een high-end partner met kennis van IT die voor u uw nieuwe professional zoekt? Dan zijn wij dé partij voor u. Wij ondersteunen slechts een beperkt aantal opdrachtgevers, waardoor wij tailormade aandacht kunnen garanderen.
Wilt u kennismaken met ons? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking.

Neem contact op

waarom
kiest u voor
personnel search
IT recruitment?

Opgericht in 2002, marktleider op IT Recruitment

Ervaren recuitment consultants die weten waarover ze het hebben

Persoonlijk of IT assessment bij elke aangeboden kandidaat

Volledige ontzorging voor zowel opdrachtgever als kandidaat

Toonaangevend in de IT Recruitment sector

Kwaliteit staat voorop

Is dit iets voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

Direct starten?

Stuur ons een bericht