NL
Vacatures
Vertrouwelijk
inDen Bosch
Vertrouwelijk
inBreda
Vertrouwelijk
inBreda
Vertrouwelijk
inEindhoven area
Vertrouwelijk
inBudel

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Deta-Vast

Bij Personnel Search ontzorgen wij onze klanten door te werken op basis van een detavast-constructie. Een detavast-constructie is een detacheringsovereenkomst met overname, waarbij het traditionele detacheren wordt gecombineerd met werving en selectie. Wij zijn een niche kantoor en kunnen daardoor persoonlijke aandacht en op maat gemaakte oplossingen bieden. Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij zowel onze IT kandidaten, als onze opdrachtgevers en hebben wij uitgebreide kennis van de IT markt. In overleg met de klant gaan wij aan de slag om de juiste match te maken. Door onze grondige werving- en selectieprocedure zijn onze opdrachtgevers verzekerd van een nuttige inzet van de professional die voldoet aan de gestelde wensen.
Gedurende één jaar zal de professional worden gedetacheerd bij de klant. In dat jaar certificeren wij de professional en staan in voor alle nodige ontzorging. Denk hierbij aan huisvesting, aanvraag van benodigde documenten, scholing kinderen, IB aangifte, etc. Op deze manier kan de gedetacheerde zich volledig focussen op zijn/haar nieuwe baan.
Na één jaar zal de professional over gaan op de payroll van de eindklant. Het uitgangspunt is om een lange termijn investering te realiseren, door de juiste match te bewerkstelligen tussen de klant en de professional.
Wij zijn lid van de Vereniging van Detacheerders Nederland (VvDN). Leden van de vereniging zijn organisaties of zelfstandige labels die detacheren tot hun kernactiviteit rekenen en in Nederland actief zijn.

Werving & Selectie

IT Recruitment / W&S is meer dan het matchen van klant en kandidaat op de technische vereisten.
Het gaat om begrip van cultuur, ontwikkeling van verwachtingen en de juiste professional matchen qua persoonlijkheid.
Bij Personnel Search IT Recruitment combineren we ervaring, inzicht en intuïtie om een concrete, constructieve en creatieve benadering te vormen, zodat wij de juiste professional kunnen aanbieden.
Door middel van een persoonlijk gesprek identificeren wij de specifieke behoeften en maken wij gebruik van onze expertise, technische bekwaamheid en professionele relaties om de best mogelijke optie te vinden.
Bij Personnel Search hechten wij veel waarde aan een partnership met onze opdrachtgevers. Wij werken dan ook alleen exclusief en op basis van het retainermodel.

Voordelen Detavast constructie:

1. Minder risico; betaal alleen voor daadwerkelijk gewerkte uren
2. Verlengde proeftermijn; biedt ruimte om elkaar beter te leren kennen
3. Flexibiliteit; geeft de gelegenheid gedurende het jaar veranderingen door te voeren
4. Ontzorging bij inhuur; de professional kan zich volledig richten op uw organisatie
5. Van uitzendkracht naar vaste baan; uiteindelijk de beslissing maken om de juiste professional in huis te halen

Voordelen retainermodel

1. Transparantie
2. Eén vast contactpersoon
3. Volledige ontzorging van A-Z
4. Langere inspanningsverplichting / Garantie ( Een inspanningsverplichting is een contractuele verplichting om de nodige inspanningen te leveren of om bepaalde middelen aan te wenden om het bedongen resultaat te bereiken)
5. Voordeliger dan NCNP

Onze brochure

Schrijf je direct in!

kandidaten

Bekijk nu al onze vacatures!
vacatures