NLEN
Vacatures
Vertrouwelijk
inAmsterdam
Vertrouwelijk
inAmsterdam
Vertrouwelijk
inAmsterdam

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Detachering van IT personeel.
Via detachering schakelt u een tijdelijk of op termijn (DETA-VAST) vaste IT specialist in. Bijvoorbeeld ter vervanging van een medewerker of omdat u op zoek bent naar specifieke kennis. Onze vaste medewerkers werkten reeds voor tal van organisaties.
Typerend is hun brede vakkennis, flexibiliteit en inlevingsvermogen. Door onze grondige werving- en selectieprocedure zijn onze opdrachtgevers verzekerd van een nuttige inzet van onze professional die voldoet aan de gestelde wensen.
Wij zijn lid van de Vereniging van Detacheerders Nederland (VvDN). Leden van de vereniging zijn organisaties of zelfstandige labels die detacheren tot hun kernactiviteit rekenen en in Nederland actief zijn.

Werving & Selectie
Voor het werven van vast IT personeel adviseren wij onze opdrachtgevers hoe zij de beste en meest geschikte kandidaten kunnen bereiken. Hierbij maken wij gebruik van onze eigen database voorzien van 78000 kandidaten en internetsite in combinatie met het uitgebreide netwerk van gespecialiseerde consultants. Daarnaast bereiken wij actief geĆÆnteresseerden via online wervingskanalen.
Een goed werving- en selectieproces is strategisch belangrijk voor ondernemingen om concurrerend te blijven, doordat het onderscheid wordt gemaakt door het talent dat aanwezig is en heeft een directe impact op bedrijfsresultaten.

Executive Search (Headhunting)
Kandidaten met een schaars profiel kunnen bereikt worden via executive search.
Onze werkwijze is zeer grondig en discreet. Eerst bepalen wij in nauw overleg met u het profiel van de ideale kandidaat. Vervolgens geven wij een realistische haalbaarheidsanalyse voor het voorgestelde profiel. Voor elke opdracht wordt de relevante markt volledig onderzocht en vervolgens worden potentiƫle kandidaten geselecteerd en benaderd.
Na een ronde van uitgebreide intakegesprekken presenteren wij u een short list van kandidaten.
Op het gebied van executive search zijn wij expert en hebben wij ruime ervaring met de inzet van multimediale wervingsmethoden.
Daarnaast hebben wij een uitgebreide en actuele database tot onze beschikking, hetgeen een snellere en betere voordracht van kandidaten mogelijk maakt.

Schrijf je direct in!

kandidaten

Bekijk nu al onze vacatures!
vacatures