NLEN
Vacatures
Vertrouwelijk
inDen Haag
Vertrouwelijk
inGroningen
Vertrouwelijk
inGroningen

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Werving en Selectie

Voor het werven van vast personeel adviseren wij onze opdrachtgevers hoe zij de beste en meest geschikte kandidaten kunnen bereiken. Hierbij maken wij gebruik van onze eigen database voorzien van 58000 kandidaten en internetsite in combinatie met het uitgebreide netwerk van gespecialiseerde consultants. Daarnaast bereiken wij actief geïnteresseerden via online wervingskanalen.
Een goed werving- en selectieproces is strategisch belangrijk voor ondernemingen om concurrerend te blijven, doordat het onderscheid wordt gemaakt door het talent dat aanwezig is en heeft een directe impact op bedrijfsresultaten.
  

Detachering

Via detachering schakelt u een tijdelijk specialist in.
Bijvoorbeeld ter vervanging van een medewerker of omdat u op zoek bent naar specifieke kennis. Onze vaste medewerkers werkten reeds voor tal van organisaties.
Typerend is hun brede vakkennis, flexibiliteit en inlevingsvermogen.
Door onze grondige werving- en selectieprocedure zijn onze opdrachtgevers verzekerd van een nuttige inzet van onze professional die voldoet aan de gestelde wensen.

Interim Management

Interim Management is gespecialiseerd in het werven en selecteren van Interim specialisten. Ideaal als een vacature tijdelijk of projectmatig moet worden ingevuld. Interim Management biedt haar opdrachtgevers een effectief en onafhankelijk kennisnetwerk. Wij onderscheiden ons hierbij door een uitgebreid netwerk, snelheid en professionaliteit.
Wij verzorgen hierbij uiteraard dat alle benodigde papieren in orde zijn als VAR, KVK en afdracht van div. belasting(en).
De juiste interim consultant is strategisch zeer belangrijk voor ondernemingen om concurrerend te blijven, doordat het onderscheid wordt gemaakt door het talent dat reeds aanwezig is en heeft een directe impact op bedrijfsresultaten.

Executive Search

Kandidaten met een schaars profiel kunnen bereikt worden via executive search.
Onze werkwijze is zeer grondig en discreet. Eerst bepalen wij in nauw overleg met u het profiel van de ideale kandidaat. Vervolgens geven wij een realistische haalbaarheidsanalyse voor het voorgestelde profiel. Voor elke opdracht wordt de relevante markt volledig onderzocht en vervolgens worden potentiële kandidaten geselecteerd en benaderd.
Na een ronde van uitgebreide intakegesprekken presenteren wij u een short list van kandidaten.
Op het gebied van executive search zijn wij expert en hebben wij ruime ervaring met de inzet van multimediale wervingsmethoden.
Daarnaast hebben wij een uitgebreide en actuele database tot onze beschikking, hetgeen een snellere en betere voordracht van kandidaten mogelijk maakt.

ICT Certificering

Personnel Search beschikt over een 16000 ICT certificeringen.
Met onze opdrachtgevers & medewerker samen bepalen we in overleg welke ICT training de gedetacheerde specialist dient te volgen. Zo kan het voorkomen dat onze medewerkers net die ene niche of nieuwe ICT software tool mist die uw organisatie gebruikt. Wij dragen hierdoor zorg dat onze mensen binnen een zo kort mogelijke tijd volledig up to date en 100% inzetbaar zijn. Uiteraard kosteloos.

Managed Recruitment

Het is een gegeven dat werving en selectie en het inhuren van tijdelijke medewerkers één van de grootste uitdagingen is voor vele bedrijven. Het is daarom niet vreemd dat bedrijven deze activiteiten het liefst uitbesteden aan experts. Vele van onze vaste opdrachtgevers vragen ons na een succesvolle periode met ons te hebben gewerkt naar de mogelijkheden van uitbesteding van hun recruitment. Veelal kunnen wij onze opdrachtgevers een forse costsaving en een stabiele recruitment afdeling aanbieden. Samen met een team van experts zorgen wij voor alle werving van personeel, het opstellen van profielen met de lijnmanagers, en het op efficiënte wijze inzetten van bijvoorbeeld E-Recruitment. Tevens herzien wij mits nodig de lijst van externe recruitment bureaus en bieden onze cliënt een recruitment softwarepakket op maat aan. Deze dienstverlening in sterk afhankelijk van de omvang en soort vacatures binnen onze opdrachtgevers Wellicht zoekt u een partner voor alleen werving & Selectie, of juist tijdelijke inhuur van enkele ICT specialisten. Onze service zal volledig worden afgestemd op de behoefte, en is met recht een tailor made solution met uitmuntende bewezen resultaten.

Schrijf je direct in!

kandidaten

Bekijk nu al onze vacatures!
vacatures