NLEN
Vacatures
Vertrouwelijk
inAmersfoort
Vertrouwelijk
inZeeland
Vertrouwelijk
inVeenendaal
Vertrouwelijk
inUtrecht

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Detachering van IT-personeel.
Via detachering schakelt u een tijdelijk of op termijn (DETA-VAST) vaste IT-specialist in. Bijvoorbeeld ter vervanging van een medewerker of omdat u op zoek bent naar specifieke kennis. Onze vaste medewerkers werkten reeds voor tal van organisaties.
Typerend is hun brede vakkennis, flexibiliteit en inlevingsvermogen. Door onze grondige werving- en selectieprocedure zijn onze opdrachtgevers verzekerd van een nuttige inzet van onze professional die voldoet aan de gestelde wensen.
Wij zijn geen standaard detacheerder maar een bureau met specialisten op gebied van IT-werving. Wij werken tailor made en hebben kennis in huis op alle gebieden van ICT-werving. Achter elke ervaren recruiter staan div. interne medewerkers klaar om te helpen.
Wij zijn lid van de Vereniging van Detacheerders Nederland (VvDN). Leden van de vereniging zijn organisaties of zelfstandige labels die detacheren tot hun kernactiviteit rekenen en in Nederland actief zijn.

Executive Search (Headhunting)
Kandidaten met een schaars profiel kunnen bereikt worden via executive search.
Onze werkwijze is zeer grondig en discreet. Eerst bepalen wij in nauw overleg met u het profiel van de ideale kandidaat. Vervolgens geven wij een realistische haalbaarheidsanalyse voor het voorgestelde profiel. Voor elke opdracht wordt de relevante markt volledig onderzocht en vervolgens worden potentiële kandidaten geselecteerd en benaderd.
Na een ronde van uitgebreide intakegesprekken presenteren wij u een short list van kandidaten.
Op het gebied van executive search zijn wij expert en hebben wij ruime ervaring met de inzet van multimediale wervingsmethoden.
Daarnaast hebben wij een uitgebreide en actuele database van 80.000 Cv’s tot onze beschikking, hetgeen een snellere en betere voordracht van kandidaten mogelijk maakt.
Bent u als opdrachtgever geïnteresseerd hoe Personnel Search belangrijke IT sleutelposities binnen uw bedrijf kan invullen? dan maken wij graag tijd vrij voor een oriënterende afspraak bij u op locatie.

Schrijf je direct in!

kandidaten

Bekijk nu al onze vacatures!
vacatures