Flexibel op- en afschalen

Detachering

Heeft u binnen uw organisatie snel en tijdelijk behoefte aan extra capaciteit, specifieke kennis of bepaalde niche IT-expertise? Dan is IT detachering dé oplossing. Vraag direct een vrijblijvende kennismaking aan.

Detachering werkt, ook binnen uw organisatie

Of het nu gaat om een strategische of een operationele behoefte, voor een piekperiode, een project of voor langere tijd - detachering werkt, ook voor uw organisatie. Met detachering van ervaren IT professionals kan uw organisatie profiteren van hun expertise en daarin flexibel op- en afschalen. Personnel Search IT Recruitment heeft meer dan 20 jaar ervaring in het bemiddelen van IT specialisten en helpt uw organisatie aan de beste kandidaten. Zij gaan bij u aan de slag, maar krijgen een contract bij ons. Dat levert hen niet alleen zekerheid op maar ook flexibiliteit. Wij regelen alle overeenkomsten en u betaalt slechts per gewerkt uur.

Ons netwerk

Personnel Search IT Recruitment beschikt over een database en netwerk van meer dan 100.000 ervaren IT professionals uit binnen- en buitenland. Dat netwerk groeit nog dagelijks. Wij kijken zowel binnen als buiten dit netwerk naar gekwalificeerde IT-ers die qua kennis én karakter passen bij uw organisatie.

Onze IT-specialisten

Wij bemiddelen o.a. ambitieuze medior en senior IT-professionals in functies als Back End Developer, Software Engineer, DevOps Engineer, Netwerk Engineer, Technisch Applicatiebeheerder, Office 365 Specialist, Business Intelligence Specialist, Full Stack Developer, .NET developer, PHP Developer en Tester.

waarom
kiest u voor
detachering bij
personnel search
IT recruitment?

Snel een beschikbare medewerker

Flexibiliteit

Minder risico

Wij certificeren mits gewenst

Alleen betalen per gewerkt uur

Wereldwijd werven mogelijk

Is detachering iets voor uw organisatie?

Onze ervaren recruitment consultants geven u graag vrijblijvend advies over uw openstaande vacatures. Laat een bericht voor ze achter, dan nemen ze op spoedig contact met u op.

Of lees meer over onze andere dienstverlening, zoals interim, werving & selectie
of executive search en ontdek of onze werkwijze bij u past.

vrijblijvend advies?
stuur ons een bericht