Detachering

Op en afschalen

Heeft u binnen uw organisatie snel en tijdelijk behoefte aan extra capaciteit, specifieke kennis of bepaalde niche IT-expertise? Dan is detachering dé oplossing.

Detachering werkt, ook binnen uw organisatie

Of het nu gaat om een strategische of een operationele behoefte, voor een piekperiode, een project of voor langere tijd. Bij Personnel Search IT recruitment gaan ondernemerschap, resultaatgerichtheid hand in hand met persoonlijke aandacht. Vertrouwen en oprechte interesse in elkaar, zo moet het zijn in onze optiek. Wij lopen voorop in recruitment technologieën én wij houden onze marktkennis op peil. Zo weten wij altijd wat er speelt in de IT-markt en kennen wij de verhouding tussen vraag en aanbod op het gebied van verschillende IT-specialismen, en dat is absoluut terug te zien in onze adviezen.

Ons netwerk

Ons netwerk van IT-specialisten blijft zich uitbreiden. Onze professionals gaan bij u aan de slag, maar krijgen een contract bij ons. Dat levert hen niet alleen zekerheid op maar ook flexibiliteit. Wij regelen alle overeenkomsten en u betaald slechts per gewerkt uur.

Onze IT-specialisten

Wij bemiddelen o.a. ambitieuze professionals in functies als Backend Developer, Cloud Engineer, DevOps Engineer, Netwerk Engineer, Technisch Applicatiebeheerder, Office 365 Specialist, Business Intelligence Specialist, Full stack developer, Tester en Java developer.

waarom
kiest u voor
detachering bij
personnel search
IT recruitment?

Snel een beschikbare medewerker

Flexibiliteit

Minder risico

Wij certificeren mits gewenst

Alleen betalen per gewerkt uur

Wereldwijd werven mogelijk

Is detachering iets voor uw organisatie?

Onze ervaren consultants geven u graag vrijblijvend advies.

Direct starten?

stuur ons een bericht