NL
Vacatures
FOCUS-ON VoF
inDordrecht
Vertrouwelijk
inAmsterdam
Vertrouwelijk
inBaarle-Nassau
Vertrouwelijk
inUtrecht / Remote

IT detachering

U wilt als organisatie in staat zijn direct pieken op te vangen. Op die momenten kunt u op Personnel Search rekenen. Wij regelen de juiste kandidaat om bijv. een zieke medewerker op te vangen, of om een compleet team voor een nieuw project samen te stellen.
In de huidige overspannen IT-markt is het een gegeven dat bepaalde IT vacatures vaak alleen gedeeltelijk via een flexibele schil zijn in te vullen. Wij hebben ruim 18 ervaring bij het inrichten van de flexibele schil van bedrijven. U kunt rekenen op een breed netwerk van IT-specialisten en deskundige senior IT recruiters. Wij nemen de werving uit handen en selecteren voor u de beste kandidaten. Voor onze tijdelijke IT-collega’s is flexwerken veelal een bewuste keuze. Het zijn gemotiveerde medewerkers die zich op tijdelijke basis of via een deta-vast constructie willen inzetten voor uw organisatie. Personnel Search fungeert als werkgever en vervult dan ook alle verplichtingen. Van het salaris tot de jaaropgave, de begeleiding van de werknemer, scholing – alles wordt geregeld. 
Wij zijn lid van de Vereniging van Detacheerders Nederland (VvDN). Leden van de vereniging zijn organisaties of zelfstandige labels die detacheren tot hun kernactiviteit rekenen en in Nederland actief zijn. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers een stabiele hoogwaardige afhandeling aanbieden.
Wilt u een vacature bespreken? Belt u gerust  via 0765205511.
Wilt u niet meer voor personele verrassingen komen te staan en altijd zeker zijn van een optimale bezetting? Neem dan vandaag nog contact op en ervaar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.
U krijgt direct een antwoord op de meest gestelde vragen ook als het gaat om benchmarking van uw huidige arbeidsvoorwaarden.

Wilt u onze recenties lezen? klik hier

 

 

Schrijf je direct in!

kandidaten

Bekijk nu al onze vacatures!
vacatures