NLEN
Vacatures
Vertrouwelijk
inDen Haag
Vertrouwelijk
inGroningen
Vertrouwelijk
inGroningen

detachering

U wilt als organisatie in staat zijn direct pieken op te vangen. Op die momenten kunt u op Personnel Search rekenen. Wij regelen de juiste kandidaat om bijv. een zieke medewerker op te vangen, of om een compleet team voor een nieuw project samen te stellen.
In de huidige overspannen IT-markt is het een gegeven dat bepaalde backend vacatures vaak alleen gedeeltelijk via een flexibele schil zijn in te vullen.
Denk hierbij aan sr. Java Developers en bepaalde back-end development vacatures.
Wij hebben ruim 15 ervaring bij het inrichten van de flexibele schil van bedrijven. U kunt rekenen op een breed netwerk van IT-specialisten en deskundige senior IT recruiters. Wij nemen de werving uit handen en selecteren voor u de beste kandidaten.
Voor onze tijdelijke IT-collega’s is flexwerken veelal een bewuste keuze. Het zijn gemotiveerde medewerkers die zich op tijdelijke basis willen inzetten voor uw organisatie. Personnel Search fungeert als werkgever en vervult dan ook alle verplichtingen. Van het salaris tot de jaaropgave, de begeleiding van de werknemer, scholing – alles wordt geregeld.
Ons moederbedrijf is gecertificeerd NEN 4400-1 en geregistreerd in het Register Normering Arbeid.
Tevens werken wij altijd via een G rekening.
Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers een stabiele financiële afhandeling aanbieden.
Wilt u een aanvraag bespreken? Belt u gerust met Marc Vermeulen via 076-5205511 of stuur een email naar marc@personnelsearch.nl
U krijgt direct een antwoord op de meest gestelde vragen.Schrijf je direct in!

kandidaten

Bekijk nu al onze vacatures!
vacatures