missie & visie

IT Recruitment is méér dan het matchen van klant en kandidaat op de technische vereisten. Het gaat om begrip van cultuur, ontwikkelmogelijkheden en het matchen van de juiste professional qua persoonlijkheid.

Dit is waarom Personnel Search IT Recruitment is opgericht. Al in 2002 zag oprichter Marc Vermeulen dat de focus in recruitment vooral lag op het snel kunnen aanbieden van kandidaten, maar dat er onvoldoende aandacht was of de kandidaat wel bij de organisatie past en andersom.

Ook nu, ruim 22 jaar later, wordt met de groei van no cure no pay recruitment vooral gefocust op kwantiteit in plaats van kwaliteit.

Recruitment met een missie

Het is onze missie om IT-ers te helpen aan een baan die hen gelukkig maakt en aansluit bij hun professionele doelen in een organisatie die qua cultuur en collega’s goed bij hen past.

Gelukkige medewerkers die het naar hun zin hebben blijven namelijk langer bij de organisatie werken en staan minder open voor aanbiedingen van buitenaf. Aan de andere kant zijn medewerkers die onvoldoende betrokkenheid en uitdaging ervaren, en zich niet verder kunnen ontwikkelen, sneller geneigd om je organisatie te verlaten.

Match op karakter en cultuur

Om nieuwe collega's voor langere tijd aan de organisatie te binden is een match op karakter en bedrijfscultuur ook van belang.

Onze focus op het matchen van kandidaten op zowel technische skills als persoonlijkheid zorgt voor duurzaam resultaat en hoge retentie. Maar liefst 98% van de professionals die wij plaatsen bij onze opdrachtgevers werkt daar na 1 jaar dienstverband nog!

Geïnteresseerd?

neem contact met ons op