Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden over het sollicitatieproces en het vinden van de juiste vacatures. Wij hebben de belangrijkste informatie samengevat die u nodig hebt om succesvol te zijn in uw zoektocht.

 

Werft Personnel Search regionaal, landelijk of wereldwijd?
+ -

Personnel Search kan zowel regionaal als landelijk en wereldwijd werven. Wij zijn expert in het werven van expats en bieden daarbij ondersteuning rondom het relocatie proces, indien gewenst.  

Wilt u alleen Nederlandssprekende IT-ers aan te nemen? Dan zoeken we vanzelfsprekend in Nederland naar Nederlandstalige kandidaten met de juiste kennis en ervaring. 

Bemiddelt Personnel Search ook andere functies buiten de IT?
+ -

Nee. Personnel Search werft al meer dan 20 jaar IT-personeel voor organisaties. Hier hebben wij veel ervaring mee en beschikken daarom ook over een groot netwerk en database met meer dan 100.000 CV. Zodoende focussen wij puur op de werving van IT-professionals.  

Bemiddelt Personnel Search alleen hbo- en wo-geschoolde IT-ers, of ook IT-ers met een mbo achtergrond?
+ -

Personnel Search is gespecialiseerd in het werven van hbo- en wo-geschoold IT-personeel. Daar hebben wij een groot netwerk in. Alleen in uitzonderlijke situaties nemen wij vacatures aan voor mbo-geschoolde IT-ers. 

Waarom zouden kandidaten wél met Personnel Search praten over een vacature?
+ -

Recruiters hebben helaas een slechte reputatie in de markt. Kandidaten die door meerdere organisaties gebeld worden over dezelfde vacature, ongevraagd CV’s rondsturen, dergelijke zaken komen nog veelvuldig voor bij onprofessionele ‘cowboy’ recruitmentbureaus.  

Gelukkig heeft Personnel Search een goede reputatie onder IT-ers, vanwege onze persoonlijke aanpak en integere werkwijze. Juist omdat wij alleen exclusief werven voor opdrachtgevers kunnen wij kandidaten benaderen met concrete vacatures die écht interessant voor ze zijn. Het geeft kandidaten vertrouwen als wij daarbij de naam van de opdrachtgever kunnen noemen. Dan weten ze dat het een echte vacature is, en geen lokkertje om gegevens te ontfutselen. Ook hebben wij meer dan 250+ Google reviews van zowel kandidaten als opdrachtgevers om te laten zien dat wij op een eerlijke en prettige manier kandidaten bemiddelen.  

Geïnteresseerd?

neem contact met ons op