Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden over het sollicitatieproces en het vinden van de juiste vacatures. Wij hebben de belangrijkste informatie samengevat die u nodig hebt om succesvol te zijn in uw zoektocht.

 

Hoe lang duurt het gemiddeld om een IT-functie in te vullen?
+ -

Dit is sterk afhankelijk van verschillende factoren, van gevraagde senioriteit en technische skills tot werklocatie en geboden arbeidsvoorwaarden. Personnel Search streeft ernaar om binnen maximaal 13 weken na start een kandidaat te kunnen plaatsen bij opdrachtgevers.  

Wat zijn de tarieven van Personnel Search voor werving & selectie, detavast en executive search?
+ -

Onze tarieven zijn afhankelijk van de soort functie, gewenste technische vaardigheden en senioriteitsniveau. Na een kennismakingsgesprek kunnen we u een vrijblijvende offerte toesturen. U weet dan meer over wie wij zijn, hoe wij te werk gaan, en wat de specifieke kosten zijn voor het vinden van IT-personeel voor uw openstaande vacature(s). 

Wat is het slagingspercentage bij het invullen van IT-functies?
+ -

Personnel Search heeft een slagingspercentage of successrate van 98%. Voor ons is een plaatsing pas succesvol als de geplaatste kandidaat na één jaar nog steeds werkzaam is bij de organisatie. We meten dit dus pas na 1 jaar, en niet al na 3 maanden zoals vele andere recruitmentbureaus doen.   

Geïnteresseerd?

neem contact met ons op